Over ons

Bij JCID geloven we in de kracht van het team. Vanuit ons kantoor in Vlaardingen houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Het bedrijf bestaat uit twee enthousiaste ontwikkelaars die liefde hebben voor het vak en die altijd voor u klaar staan.

We zijn constant bezig om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie te volgen zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dankzij deze brede achtergrond zijn we in staat om écht met onze klanten mee te denken en effectieve maatwerkoplossingen te maken waar we trots op zijn!

We bouwen websites die jou helpen je doelen te bereiken. Elke situatie is uniek en vraagt om een speciale aanpak. Onze code is solide, modulair en up-to-date. Voor ons webdevelopment maken we gebruik van standaarden en open source componenten die zichzelf bewezen hebben.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers variëren van grote organisaties tot kleine bedrijven, maar ze zijn allemaal even positief over onze transparantie en betrokkenheid. We ontwikkelen op een iteratieve werkwijze. Doordat er veel tegelijk gebeurt kan de doorlooptijd van een project korter worden dan bij andere methodes. Doordat problemen bij iedereen bekend zijn, kan hier eerder op geanticipeerd worden.

Kunnen we ook iets voor jou betekenen? We staan altijd open voor nieuwe uitdagende opdrachten. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.